T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı

HARPUT EĞİTİM MERKEZİNE ULAŞIM

16.02.2016

HARPUT EĞİTİM MERKEZİNE ULAŞIM

HARPUT EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE ULAŞIM BİLGİSİDİR 1- ELAZIĞ HAVA MEYDANINDAN GELENLER İÇİN: Elazığ Hava Meydanından İl Merkezine gelen HAVAŞ Otobüslerine binilir. Şehir Merkezinde *** MÜNİBÜSLE HARPUT EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE GELME: YENİ CAMİİ MÜNİBÜS OTO DURAĞINDA İNİLİR, HARPUT MÜNÜBÜSLERİNE BİNİLİR. SON DURAKTA İNİLİR. HAMDİ BAŞARAN KUR’AN KURSU BİNASI HEMEN ARKASINDA ŞEFİK GÜL KÜLTÜR EVİ KARŞISINDA BULUNAN HARPUT EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ULAŞILIR. *** ELAZIĞ BELEDİYESİNE AİT HİZMET OTOBÜSLERİ İLE HARPUT EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE GELME: ELAZIĞ BELEDİYESİ OTOBÜS DURAKLARI OLAN VE HER SAAT BAŞI HARPUT’A ULAŞIMI SAĞLAYAN OTOBÜS DURAK YERLERİ A- HEYKEL ÖĞRETMEN EVİ ARKASI OTOBÜS DURAĞI B- NAİL BEY MAHALLESİ VALİ FAHRİ BEY CADDESİ OTOBÜS DURAĞI C- İZZET PAŞA CAMİİ ÖNÜ OTOBÜS DURAĞI D- ORDU EVİ OTOBÜS DURAĞI E- BEYAZ ÇEŞME ŞEHİTLİK KARŞISI OTOBÜS DURAĞI F- BELEDİYE İKMAL MÜDÜRLÜĞÜ OTOBÜS DURAĞI DURAK YERLERİNDE OTOBÜSE BİNİLİR VE SON DURAKTA İNİLİR. HAMDİ BAŞARAN KUR’AN KURSU BİNASI HEMEN ARKASINDA ŞEFİK GÜL KÜLTÜR EVİ KARŞISINDA BULUNAN HARPUT EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ULAŞILIR. 2- ELAZIĞ OTOGARINDAN GELENLER İÇİN: Otogarda firma servisleri veya otogarın dışında ön tarafında durakta şehir merkezine gelen otobüs ve minibüslere binilerek yukarıda belirtilen vasıtalarla Eğitim Merkezine ulaşılır.

Dosyalar